BBQ Tilburg

Onbezorgd genieten van een overheerlijke, verse BBQ is bij Catering Adriaens in Tilburg de standaard. Wij leveren verse producten, rekening houdend met uw wensen en allergieën en inclusief de benodigde materialen, zodat u in Tilburg onbezorgd kunt genieten tijdens een heerlijke zomerse avond. Heeft u binnenkort dus iets te vieren of heeft u gewoon trek in een heerlijke BBQ? De mogelijkheden zijn bij Catering Adriaens in Tilburg enorm.

Verse en ambachtelijke BBQ

Catering Adriaens staat in Tilburg al jaren bekend om de compleet verzorgde BBQ van de beste kwaliteit. Al ons mals vlees is afkomstig van de plaatselijke slager en wordt gekoeld geleverd op het tijdstip dat u dat wilt. Zo blijft alles lekker vers en koel. Verder werken wij in onze professionele keuken uitsluitend met verse, ambachtelijke producten en zelfgemaakte marinades en sauzen, zodat u kunt genieten van de ultieme smaakbeleving.

Onze BBQ-arrangementen

Hieronder vindt u al onze overheerlijke BBQ-arrangementen.

Een compleet verzorgde arrangement

Een barbecue is natuurlijk altijd lekker, maar er gaat een hoop tijd zitten in de organisatie ervan. Niet bij Catering Adriaens! Wij bieden u in Tilburg een compleet verzorgde bbq, zodat u zorgeloos met uw vrienden, familie of collega’s kunt genieten van de verse smaakvolle producten. De BBQ wordt compleet geleverd met gasfles, een BBQ-tang, borden, bestek, opschepbestek, rechaud, broodmand, plank en mes. Ook aan het meest vervelende onderdeel, de afwas, hoeft u uw handen niet vuil te maken. Zo nemen wij al uw zorgen weg en bezorgen we u honderd procent gemak, zo dat u zorgeloos kunt genieten!

Stel uw BBQ in Tilburg samen bij Catering Adriaens

Wilt u al vanaf tien personen heerlijk genieten van een arrangement op maat in Tilburg? Dan bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw eigen menu samenstellen en houden we uiteraard rekening met al uw culinaire wensen. Wilt u zelf ontdekken hoe heerlijk vers onze gerechten zijn, heeft u vragen of kunnen we u op een andere manier helpen? Neem dan gerust contact met ons op.