Catering Tilburg

Als cateringspecialist in Tilburg kunnen we u van diverse catering voorzien, van buffetten tot aan een walking dinner, een complete lunch en kleine hapjes, maar ook voor zakelijke catering kunt u bij ons terecht. Lees nu verder voor onze mogelijkheden!

Catering bij elke gelegenheid

Of u nu een feestje geeft ter gelegenheid van een communie, verjaardag, jubileum of gewoon een gezellige avond met vrienden hebt, eten mag daarbij niet ontbreken! Wij bereiden elke dag vol passie en liefde culinaire invullingen voor elke soort gelegenheid. Bij ons bent aan het juiste adres voor hapjes, maar ook voor een compleet verzorgde avond.

Walking dinner

Wilt u eens iets dan een buffet? Kies dan voor een walking dinner! Wij serveren de hele avond, middag of dag door verschillende kleine hapjes aan u en uw gasten. Ideaal voor een informele gelegenheid met een ongedwongen sfeer. Zo kunnen u en uw gasten gezellig bijpraten in een leuke ambiance.

Compleet buffet op locatie

We verzorgen ook graag verschillende buffetten voor u, zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Door onze verschillende en uiteenlopende menu’s zit er altijd wel wat bij wat naar uw wens is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan gerust even contact op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk.

Geheel verzorgde lunch

Wat betreft lunch kunnen wij ook een hoop voor u verzorgen. Zo leveren we regelmatig belegde broodjes aan verschillende bedrijven in Tilburg, maar we kunnen u ook voorzien van soep, warme gerechten of een (luxe) lunchbuffet. Het is maar net waar u op zoek naar bent!

Hapjes, lekker voor tussendoor

We kunnen ook heerlijke hapjes voor u verzorgen. Deze maken wij uiteraard zelf en worden van de hoogste kwaliteit gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact op! Wij kunnen bijvoorbeeld hapjes verzorgen voor tijdens een borrel, verjaardag of bedrijfsfeest.

Zakelijke catering

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest en moet u de catering regelen of wilt u graag elke vrijdag vers belegde broodjes? Ook dan kunt u perfect bij ons terecht!

Catering Tilburg

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden of heeft al iets gezien waar u enthousiast van wordt? Neem dan gerust even contact op, wij staan altijd voor u klaar!

Walking dinner