Hapjes Gilze-Rijen

Geeft u binnenkort een feestje, evenement of een reünie met collega’s of oude klasgenoten? En bent u daarbij op zoek naar een catering die de hapjes verzorgt? Dan stopt hier uw zoektocht! Catering Adriaens in Gilze-Rijen verzorgt de catering van A tot Z voor uw gelegenheid. Als jong, dynamisch en enthousiast bedrijf, zijn wij dag en nacht beschikbaar. Uw wensen worden waargemaakt door ons. Lees snel verder voor meer informatie over onze hapjes in Gilze-Rijen en omgeving!

Voortreffelijke hapjes omgeving Gilze-Rijen

Catering Adriaens is in Gilze-Rijen de specialist op het gebied van het verzorgen van diverse buffetten, lunches, hapjes en barbecues. Wij leveren complete arrangementen die voldoen aan uw wensen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en kennis om grote groepen te voorzien van heerlijke gerechten. U kunt bij ons terecht met een grote of kleinere groep voor heerlijke hapjes. Wij leveren alles op maat aan. Service en maatwerk zijn onze waarden die wij dagelijks vervullen. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Hapjesschaal

Wilt u een compleet pakket voor uw gasten tijdens een feestje, evenement of een reünie? Dan kunt u kiezen voor onze hapjesschaal. Onze hapjesschaal bestaat uit 40 hapjes met diverse soorten broodjes in combinatie met heerlijke, malse vleessoorten. Uiteraard hebben we ook diverse mogelijkheden voor gasten die geen vlees lusten of eten. Bekijk gerust ons aanbod en geniet van uw feestje!

Hapjesschaal luxe

Naast onze hapjesschaal hebben we een luxe schaal voor de liefhebbers die extra verwend willen worden. Onze luxe hapjesschaal bestaat uit 31 stuks met diverse heerlijke hapjes. Zo kunt u denken aan een glaasje met een cocktail van Hollandse garnalen, gerookte kip of krab. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons dan weten!

Amuselepel

Wilt u geen complete schaal, maar liever amuselepels serveren aan uw gasten? Ook dat is mogelijk bij Catering Adriaens! Onze amuselepels worden geserveerd op een schaal van 20 stuks en bestaan uit heerlijke rundercarpaccio met parmezaanse kaas, gerookte zalm met kappertjes en nog meer lekkernijen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hapjes Gilze-Rijen bestellen?

Wilt u heerlijke hapjes in Gilze-Rijen en omgeving bestellen? Kies dan voor Catering Adriaens! Wij houden rekening met uw wensen, eisen en verwachtingen! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.