Hapjes Tilburg

Wilt u hapjes bestellen in Tilburg en omgeving? Catering Adriaens is de specialist op het gebied van barbecue, lunch, buffet en hapjes. Al onze ambachtelijke en vers bereide producten komen uit eigen keuken. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij hoe wij onze klanten tevreden moeten stellen. De service en maatwerk die wij leveren zorgen voor een persoonlijke benadering, waardoor wij uw wensen op de juiste manier vervullen.

Catering voor hapjes Tilburg

Catering Adriaens is de specialist op het gebied van het verzorgen van diverse lunches, buffetten, hapjes en barbecues. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring om voor grotere groepen tijdens evenementen, feestjes of verjaardagen de hapjes te verzorgen. Of u nou voor een groep van 10 of 300 man op zoek bent naar een bedrijf die de catering regelt, Catering Adriaens is er voor u! Daarnaast is het bij ons mogelijk om voor zowel particulieren als bedrijven hapjes klaar te maken.

Hapjes Tilburg

Onze catering verzorgt verschillende soorten hapjes. Het is maar net wat u graag wilt serveren aan uw gasten. We luisteren graag naar al uw eisen en wensen, zodat we niet alleen smaakvolle, maar ook perfect afgestemde hapjes kunnen serveren. Wij houden ook graag rekening met eventuele dieetwensen. Persoonlijke en op maat gemaakte service staat bij ons centraal. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw evenement compleet is.

Hapjesschaal

Wij leveren een hapjesschaal met in totaal 40 hapjes. Deze hapjes bestaan uit broodjes die geserveerd worden met rundercarpaccio, parmezaanse kaas en knoflookmayonaise, gerookte zalm met rode ui cocktailsaus, roggebrood met brie, honing en walnoot, gerookte kip in crème van kerrie en ananas, filet american met rode ui en bieslook en nog veel meer.

Hapjesschaal luxe

Bent u op zoek naar luxere hapjes? Ook dat is mogelijk met onze luxe hapjesschaal. Deze schaal bestaat uit 31 stuks, waaronder gerookte kip met kerriemayonaise, Hollandse garnalen met stukjes sinaasappel en een krabcocktail. Uiteraard hebben we ook gerookte zalm en kruidendressing, serranoham met meloen en nog veel meer.

Amuselepel

Voor de liefhebbers hebben we ook amuselepels op een schaal van 20 stuks. Deze bestaan uit heerlijke rundercarpaccio met parmezaanse kaas of gerookte zalm met kappertjes en augurk en nog meer lekkernijen.

Hapjes bestellen in Tilburg?

Heeft u interesse in het bestellen van hapjes voor uw gelegenheid in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.