Bestelinformatie
– Te bestellen vanaf 23 december tot en met 3 januari
– I.v.m. Covid-19 kunt u tot 2 weken vooraf annuleren

3 gangen menu kerst

– Bestellen mogelijk vanaf 6 personen compleet € 29,75 per persoon. Al het koude eten wordt geleverd op wit porselein of in glaasjes/tipjes, we leveren er borden en bestek bij en een shaving dish om het eten in warm te houden/maken en opschepbestek om alles op te scheppen.
– Only food vanaf 2 personen € 27,75 per persoon. Al het eten wordt geleverd op disposable.

Luxe amuse gerechtjes (voorgerecht)

5 per persoon gemengd
– rundercarpaccio met knoflookdressing, Parmezaanse kaas en geroosterde pitjes
– rosé gebraden kalfslende met truffelmayonaise en gemarineerde paddenstoelen
– gerookte eendenborst met een winterse salade en frambozendressing
– cocktail van gerookte parelhoen met een chutney van mango en sinaasappel
– parmaham met in muskaatwijn gemarineerde meloenbolletjes
– cocktail van Hollandse garnalen met sinaasappelpartjes en cocktailsaus
– gerookte zalm met een frisse salade van zongedroogde tomaat, groene asperges en een crème van mierikswortel
– cocktail van krab en rivierkreeftstaartjes met een tuinkruidensaus
– gerookte paling met een salade van rozevalaardappel, warm gerookte zalm en dillemayonaise
– dun gesneden gegrilde tonijn met wasabimayonaise, wakane en sesamzaadjes

U krijgt bij het voorgerecht:
– 3 luxe mini broodjes
– aioli
– kruidenboter
– tomatentapenade

Hoofdgerechten

U mag hieruit 2 keuzes maken
– hazenpeper op grootmoeders wijze
– stoverij van rund met bruin bier, gerookte spekreepjes en zilveruitjes
– zacht gegaarde konijnenbout in een jus van zongedroogde vruchten
– gebraiseerde kalfssukade met een jus van rode port en bospaddenstoelen
– visschotel met zalm, scampi’s en tongfilet in een witte wijnsaus
– gestoofde rundersukade met een romige saus van truffel en champignons

Bijgerechten
u mag hieruit 1 keuze maken
– verse aardappelpuree
– aardappelgratin

Onderstaande krijgt u er standaard bij
– in roomboter gestoofde spruitjes, bospeen en sugarsnaps
– stoofpeertjes
– appelcompote

Dessert

– klein afgevuld 3 per persoon gemengd
– witte en bruine chocolademousse met amarettosaus
– sinaasappelbavarois met een caramel van bloedsinaasappel
– panna cotta met een saus van rode vruchten

> De voorgerechtjes zijn ook los van het menu te bestellen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?