Bestellen mogelijk vanaf 10 personen
U kiest voor het gehele gezelschap en niet per persoon
€ 28,75 persoon

Voorgerecht – luxe amuse gerechtjes – 4 per persoon

  • rundercarpaccio met knoflookdressing, parmezaanse kaas en geroosterde pitjes
  • rosé gebraden kalfslende met truffelmayonaise en gemarineerde paddenstoelen
  • gerookte eendenborst met een winterse salade en frambozendressing
  • cocktail van gerookte parelhoen met een chutney van mango en sinaasappel
  • parmaham met in muskaatwijn gemarineerde meloenbolletjes
  • cocktail van Hollandse garnalen met sinaasappelpartjes en cocktailsaus
  • gerookte zalm met een frisse salade van zongedroogde tomaat, groene asperges en een crème van mierikswortel
  • cocktail van krab en rivierkreeftstaartjes met een tuinkruidensaus
  • gerookte paling met een salade van rozevalaardappel, warm gerookte zalm en dillemayonaise
  • dun gesneden gegrilde tonijn met wasabimayonaise, wakane en sesamzaadjes

Soep – 1 per persoon – u mag 2 keuzes maken

  • romige bospaddenstoelensoep
  • ossenstaartsoep met Madeira
  • lichtgebonden kreeftensoep
  • wildbouillon met een julienne van kruidenflensjes
  • mediterraanse tomatensoep met basilicum en verse groenten
  • Franse uiensoep met rode wijn en gruyere kaas

Bij het voorgerecht en de soep krijgt u:

  • 3 luxe mini broodjes
  • roomboter
  • kruidenboter

Hoofdgerecht – 1 per persoon – u mag hieruit 3 keuzes maken

  • hazenpeper op grootmoeders wijze
  • stoverij van rund met bruin bier, gerookte spekreepjes en zilveruitjes
  • zachtgegaarde konijnenbout in een jus van zongedroogde vruchten
  • gebraisseerde kalfssukade met een jus van rode port en bospaddenstoelen
  • visschotel met zalm, scampi’s en tongfilet in een romige kreeftensaus
  • gebraisseerde varkensfricandeau in een jus van witte wijn en grove mosterd
  • zacht gegaarde kippendijen met tomaat, knoflook, citroen en basilicum
  • gestoofde rundersukade met een romige saus van truffel en champignons

Uit onderstaande bijgerechten mag u ook 3 keuzes maken:

  • verse aardappelpuree
  • aardappelgratin
  • in de schil gebakken aardappels
  • huisgemaakte rode kool
  • in roomboter gestoofde spruitjes met honing en sjalotjes
  • in roomboter gegaarde bospeen en sugarsnaps

Dessert – klein afgevuld – 3 per persoon

  • bruine chocolademousse met amarettosaus
  • tiramisu met lange vingers en koffielikeur
  • sinaasappelbavarois met een caramel van bloedsinaasappel
  • panna cotta met een saus van rode vruchten
  • mousse van witte chocolade met een canache van pure chocolade en hazelnoten
  • vanillebavarois met speculaas en Schrobbelèr

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?