Catering NSK Tennis 2015 in Tilburg

Jaarlijks vinden de Nederlandse Studenten Kampioenschappen Tennis plaats in Nederland. Elk jaar heeft een andere studententennisvereniging de eer om het te mogen organiseren. Dit jaar mocht T.S.T.V. Lacoste in Tilburg de organisatie van het toernooi op zich nemen. Elk jaar komen er honderden tennissende studenten op dit toernooi af. Naast tenniswedstrijden zijn er ook een hoop andere activiteiten naast de baan te vinden. Elke avond lekker eten en daarna nog een feestje.
Dit jaar was het thema ‘de Grand Slams’. Elke dag stond in het thema van een andere Grand Slam. Woensdag: Roland Garros, Donderdag: Wimbledon, Vrijdag: US Open en Zaterdag: Australian Open. De organisatie van het toernooi vond het dan ook leuk om het eten van elke dag in het thema van de Grand Slam te verzorgen. Catering Adriaens kwam met goede maaltijd ideeën omtrent het thema. Op woensdag stond er Coq au Vin op het menu, op donderdag Fish & Chips, op vrijdag kregen we Amerikaanse hamburgers en op zaterdag een heerlijke barbecue.
Het eten vond elke dag rond 17:30 uur plaats en de cateraar was ruime tijd van te voren aanwezig om alles klaar te zetten. We hadden er zelf geen omkijken naar want alles werd prima geregeld door de cateraar. Na hard werken van de cateraar stond om half 6 het eten klaar en konden alle deelnemers toe tasten. Elke dag smaakte het eten weer super en we kregen dan ook vele complimenten van de deelnemers. Na afloop van het eten zorgde de cateraar er voor dat alles weer netjes werd opgeruimd.
Al met al zijn wij als organisatie van het NSK heel erg tevreden over het werk van Catering Adriaens. We zouden andere organisatoren van evenementen deze cateraar dan ook zeker aanraden!


Beste Annet,

“Bedankt, namens de hele familie, voor het heerlijke eten, we kregen veel complimenten en hebben in tijden niet zo lekker gebarbequet”!

“Ook bedankt voor de razendsnelle service van het bezorgen en ophalen”.

Heel graag tot een volgende keer!


Geert

“Ook deze keer was de bbq een groot succes! Goed vlees en lekkere vis, en ook de salades en sauzen waren yummy”!

Fijn hoe alles vers aangeleverd wordt in een soort cooler met daarnaast borden, bestek, serveerbestek, pan voor de satésaus en zelfs een bbqtang. Een echte aanrader!
Dankjewel en tot een volgende keer..


Jazz Duketown

Catering Adriaens heeft  tijdens Jazz in Duketown voor ons zowel de crewcatering als de artiestencatering verzorgd. Doorslaggevend in de keuze voor Adriaens was niet alleen de scherpe prijs, maar zeker ook dewijze van communiceren en het meedenken met de organisatie. Ze zijn flexibel in het maken van afspraken over bijvoorbeeld aantallen en dieetwensen, ook als deze soms noodgedwongen op de valreep wijzigen. Gedurende de verschillende dagen van het festival wist Adriaens smaakvolle en gevarieerde maaltijden te serveren in ruime porties. Logistiek gezien zijn zaken strak geregeld, Adriaens bleek in staat om in een kort tijdsbestek tot 180 vrijwilligers en artiesten van een warme maaltijd te voorzien en vervolgens snel alles opgeruimd te hebben. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: het zijn prettige mensen om er bij te hebben,

wat de sfeer alleen maar ten goede komt!