Barbecue Dongen

Heeft u zin om een barbecue in Dongen en omgeving te organiseren met uw vrienden, familie en/of collega’s? Profiteer dan direct van onze heerlijke barbecue-arrangementen die vers en ambachtelijk zijn bereid in onze keuken. Wij hebben diverse barbecuemenu’s, zodat iedereen kan genieten van een complete barbecue. Wij leveren heerlijke barbecue-gerechten voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u zorgeloos genieten van uw barbecue in Dongen en omgeving? Lees dan snel verder!

Gezamenlijk barbecueën

Catering Adriaens verzorgt heerlijke en compleet verzorgde barbecues aan iedereen. Wilt u een bedrijfsbarbecue organiseren? Of toch een verjaardag met de hele familie? Alles is mogelijk bij ons. Dus of u nu een barbecue organiseert voor 10 of 300 mensen, bij ons is het mogelijk!

Compleet verzorgde barbecue Dongen

Wij bieden u een compleet verzorgde barbecue, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Naast het leveren van een heerlijke barbecue, zorgen wij ook voor de benodigde materialen. Denk hierbij aan een gasbarbecue, gasfles, borden en bestek en nog veel meer. Er is overal over nagedacht bij Catering Adriaens!

Verse bereiding

Al onze gerechten worden vers en ambachtelijk bereid in onze professionele keuken in Dongen. Catering Adriaens werkt met heerlijke, ambachtelijke producten en zelfgemaakte marinades en sauzen. Zo geniet u samen met uw gasten van een ultieme smaakbeleving! Wij halen ons vlees bij de plaatselijke slager die ons voorziet van het beste en meest malse vlees. Daarnaast leveren wij het vlees in koelboxen, zodat alles koel en vers blijft tot het moment dat u gaat eten.

Heerlijke barbecue-arrangementen Dongen

Bij het organiseren van een barbecue, is het handig als u rekening houdt met de wensen van uw gasten. Zo hebben zij voldoende te eten en kunnen zij ook heerlijk mee barbecueën. Daarom bieden wij diverse soorten barbecuemenu’s aan:

Bestel snel uw barbecue in Dongen!

Heeft u interesse in één of meerdere barbecue-arrangementen van ons? Neem dan gerust contact met ons op! Wij houden ook rekening met eventuele dieetwensen van u en uw gasten. Geef dit dan tijdig door aan ons, zodat wij daar rekening mee houden.