Lunch bestellen Tilburg

Catering Adriaens voorziet u graag van een uitgebreide lunch in omgeving Tilburg! We beschikken over een ruim en afwisselend assortiment met diverse lunchmogelijkheden, zodat u altijd een heerlijke lunch kunt bestellen. Ons cateringbedrijf heeft al vele klanten voorzien van een voortreffelijke lunch, zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wilt u lunch bestellen in Tilburg? Bekijk onze diverse keuzes dan eens!

Een heerlijke bedrijfslunch in Tilburg

Catering Adriaens verzorgt graag een uitstekende bedrijfslunch in Tilburg. Onze heerlijke en compleet verzorgde lunches bestaan uit diverse opties, met voor ieder wat wils:

Mini broodjes en sandwiches

De mini broodjes en sandwiches worden heerlijk belegd met bijvoorbeeld rundercarpaccio, oude kaas, romige brie, gerookte kip, krabsalade en nog veel meer! Kies als aanvulling voor deze lunch uit verschillende soepen.

Bourgondische lunch

Meer zin in een bourgondische lunch? Bekijk dan of er hier iets voor u bij zit. In dit arrangement vindt u onder andere beenham met mosterdcrème, gerookte zalm met mierikswortel, broodjes gezond en nog veel meer. Kies daarnaast uit een luxe salade met feta, gerookte kip of tonijn, of kies uit een ruime keuze aan heerlijke soepen.

Warme broodjes lunch

Gaat uw voorkeur uit naar een lunch met warme broodjes? Kies hierbij uit een hard of zacht broodje met een beefburger of pikante kipreepjes met paprika en ui van de grill. Versier uw broodjes met onze vele opties in garnituur en sauzen en laat zo iedereen zijn of haar perfecte lunch samenstellen!

Lunch bestellen in Tilburg voor een grote groep?

Wij bezorgen onze lunches dus niet alleen bij particulieren thuis of op locatie, maar ook bij bedrijven in Tilburg en omgeving die graag een verzorgde lunch willen tussen de middag. Voor Catering Adriaens is alles mogelijk. Of u nu lunch voor een groep van 20 of 500 mensen nodig heeft, wij nemen voor u alle zorgen uit handen. Wist u al dat we voor grotere groepen een groepskorting hanteren? Dat is weer mooi meegenomen! Neem bij dieetwensen of voedselallergieën tijdig contact met ons op, zodat wij alles voor u van A tot Z kunnen regelen.

Bestel hier een voortreffelijke bedrijfslunch in Tilburg

Als cateringspecialist verzorgen wij met veel liefde, passie en enthousiasme de culinaire invulling voor al uw gelegenheden, ongeacht de grootte van de groep. We zijn een flexibel bedrijf en denken graag met u mee. Zo staat er straks een volledige lunch op tafel die helemaal aan uw wensen voldoet! Dus voor welk doeleinde u ook graag een lunch wil bestellen in Tilburg, bespreek uw wensen en voorkeuren met ons.

Een compleet verzorgde lunch door Catering Adriaens?

Voor welke gelegenheid het ook is, bij ons kunt u met een gerust hart een heerlijke lunch bestellen in Tilburg en omstreken. Wij houden uiteraard rekening met uw dieetwensen en kijken altijd naar hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Wilt u graag meer weten of zou u de mogelijkheden willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.