Lunch bestellen Tilburg

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf die u (regelmatig) voorziet van een heerlijke lunch in omgeving Tilburg? Bij Catering Adriaens hebben we een ruim en afwisselend assortiment met diverse lunchmogelijkheden. Wij zijn cateringspecialist in Tilburg en omgeving en we hebben al vele klanten voorzien van een voortreffelijke lunch. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een lunch bestellen.

Lunch arrangementen Tilburg

In Tilburg staat Catering Adriaens bekend om haar heerlijke en compleet verzorgde lunches voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Wij bieden diverse luncharrangementen waar u uit kunt kiezen.
Zo hebben wij belegde broodjes of mini broodjes en sandwiches. Deze broodjes worden heerlijk belegd met bijvoorbeeld rundercarpaccio, oude kaas, romige brie, gekookte ham, gerookte kip, gerookte zalm, krabsalade of serranoham en nog veel meer! Naast de broodjes hebben we heerlijke warme gerechten, waaronder soep, gehaktballetjes met stokbrood en pasteitjes met kippenragout. Alles is om van te smullen! Naast onze warme en koude gerechten hebben we ook een compleet lunch buffet met zowel koude als warme gerechten. Bent u op zoek naar een wat uitgebreider en luxer buffet? Kies dan voor ons lunch buffet luxe.

Lunch bestellen voor een grote groep

Wij bezorgen onze lunches niet alleen bij particulieren thuis of op locatie, maar ook bij bedrijven in Tilburg en omgeving die graag een verzorgde lunch willen tussen de middag. Of u nu een lunch wilt bestellen voor een groep van 20 of voor 500 mensen, wij regelen het allemaal van A tot Z voor u! Heeft u dieetwensen? Ook dat is geen probleem! Geef dit tijdig aan ons door, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Daarnaast hebben we voor grotere groepen een groepskorting. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lunch bestellen op maat

Als cateringspecialist verzorgen wij met veel liefde, passie en enthousiasme de culinaire invulling voor al uw gelegenheden, ongeacht de grootte van de groep. Mocht u speciale wensen hebben voor de lunch, dan vernemen we dat graag van u. We zijn een flexibel bedrijf en denken graag met onze klanten mee. Zo staat er straks een volledige lunch op tafel die helemaal aan uw wensen voldoet!

Lunch bestellen?

Wilt u een lunch bestellen in Tilburg en omgeving voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard houden wij ook rekening met uw (dieet)wensen.