Catering Dongen

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, een kinderfeestje, uw verjaardag of een jubileum in Dongen en bent u nog op zoek naar een bedrijf in omgeving Dongen die de catering verzorgt? Catering Adriaens heeft al vele klanten uit Dongen geholpen bij de catering van hun evenement. Bij een groep vanaf 10 mensen starten wij als Catering Adriaens met het bereiden van heerlijke koude en warme gerechten. Uw wensen en eisen worden samen met ons grondig besproken en doorgevoerd. Zo krijgt u altijd catering op maat!

Catering arrangementen Dongen

Catering Adriaens levert heerlijke arrangementen die zijn bereid in eigen keuken. Onze kok maakt de meest heerlijke barbecue-arrangementen met heerlijke malse kip, varken, rund, sparerib en nog veel meer! Ook hebben we arrangementen voor een buffet, waaronder zowel koude als warme gerechten worden geserveerd. De keuze is aan u. Wilt u toch liever een lunch organiseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zowel standaard luncharrangementen als uitgebreide arrangementen. In deze arrangementen zit er altijd iets tussen wat iedereen lust!

Gezamenlijk genieten van catering Dongen

Als catering specialist in Dongen voorzien wij u graag van al onze diverse diensten, waaronder onze heerlijke, vers bereide arrangementen. Uw gasten zullen genieten van de heerlijke toetjes en lekkere hapjes. Wij bereiden vol met liefde, passie, creativiteit en enthousiasme de culinaire vulling voor al uw gelegenheden. U hoeft enkel uw wensen door te geven en wij maken dit waar! Ook houden wij rekening met uw dieetwensen, zodat iedereen kan genieten van het eten dat wij serveren.

Catering inschakelen Dongen

Bij ons valt er meer te halen dan alleen heerlijke arrangementen. Onze service, persoonlijke benadering en flexibiliteit zorgt ervoor dat klanten uit Dongen al jarenlang voor ons kiezen. Dit maakt ons sterk en gemotiveerd. Wij regelen uw arrangement met liefde en enthousiasme, elke dag weer. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder in uw keuze.