Passie voor uw catering in Tilburg

Hartelijk welkom bij Catering Adriaens, een naam die boekdelen spreekt en trots door ons wordt uitgedragen, Koen en Annet Adriaens. Wij willen Tilburg en omstreken graag wat meer over ons zelf vertellen en over wat wij voor Tilburg kunnen betekenen op het gebied van het verzorgen van uw buffet of catering. Jong, dynamisch en gemoedelijk. Dat zijn een aantal begrippen die ons goed weten te omschrijven. U vindt ons net buiten het centrum van Tilburg aan de Korte Hoefstraat, een mooie plek om ons met enthousiasme en creativiteit toe te leggen op het culinaire aspect van buffet en catering. Lees en leer meer over onze wereld van catering en buffet.

Zorgvuldige catering voor Tilburg

De ene catering is de ander niet en daarom onderscheiden wij ons graag. Al onze ambachtelijke en vers bereide producten komen uit eigen keuken. Qua catering kunnen wij u van diverse diensten voorzien. Zo verzorgen wij de catering naar uw wens bij onder andere Bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea, familiebijeenkomsten, recepties en verjaardagen. U ziet, er zijn eigenlijk voldoende redenen om een catering in te schakelen. Wij zijn kundig en flexibel. Doordat wij een bedrijf zijn van kleinschalige opzet, houden wij onze service persoonlijk en dicht bij de wensen van onze klanten. Wij kunnen u een ruime keuze laten en op onze website krijgt u een erg goed en compleet beeld van wat wij u kunnen bieden. Onze catering heeft talloze mogelijkheden voor Tilburg en wij bieden u deze met plezier aan, in harmonie met uw wensen en verwachtingen.

Tilburg, tijd voor catering!

Onze catering omvat onder andere een zeer uitgebreid aanbod in buffet. Kiezen voor een buffet is wat met steeds meer regelmaat terugkeert. Erg leuk en interessant om te zien, want wij zien in Tilburg graag u aan ons buffet terug. Bij bieden u erg veel mogelijkheden op het gebied van buffet. Zo kunt u kiezen voor het Amuse & Tapas buffet, waarin we vier varianten hebben. Op onze site ziet u welke gerechten dit type buffet precies omvat. Het biedt in ieder geval voor ieder zeer zeker wat wils. Daarnaast is er ook nog keuze in warm buffet, koud buffet of gewoon allebei; warm en koud buffet. U neemt bij ons een buffet van kwaliteit af, met originele en ook gewilde gerechten. Op onze site vind u onder andere terug welke keuze u kunt maken in het thema van uw buffet, maar ook binnen bijvoorbeeld het warm of koud buffet worden u nog een aantal keuzes gelaten. En die keuzes laten onze veelzijdigheid zien. Wij verzorgen met plezier en passie uw buffet voor uw gelegenheid in Tilburg of omgeving.

Kom naar Tilburg voor uw catering

Het bovenstaande licht een tipje van onze culinaire sluier op. Er valt veel bij ons te halen op culinair vlak en daarom willen wij Tilburg graag van dienst zijn op het gebied van catering en buffet. Want zeg nu zelf, iedereen wil graag hoge ogen gooien op een feestje met een goede catering of uitgebreid buffet. Wij helpen u graag!