Catering Tilburg

Zoekt u een ervaren catering bedrijf voor uw feestje, verjaardag of jubileum in Tilburg? Catering Adriaens helpt u graag aan een geschikt arrangement. Van buffet tot barbecue en van hapjes tot lunch, wij bezorgen het bij u in de omgeving Tilburg. Wij delen graag het culinaire aspect van onze buffetten en catering met u. Dan kunt u heerlijk genieten met uw gezelschap.

Ambachtelijke catering in Tilburg

Een goede catering kenmerkt zich door passie en verse producten. Daarom werken wij uitsluitend met ambachtelijke en vers bereide producten uit eigen keuken. Dat proef je in onze buffetten en geeft iedereen de mogelijkheid op lekker eten. U kunt bij ons kiezen uit verschillende buffetten. Zo hebben we zowel een warm als een koud buffet, in verschillende smaken en uit diverse keuken, zoals een Mexicaans buffet, een Mediterraans buffet of een Oosters buffet. Daarnaast beschikken we ook over een heerlijk barbecue-arrangement, waarbij wij alles voor de barbecue leveren en u zelf een vers stukje kip, varken of rund kunt grillen. Alles vers en op ambachtelijke wijze voor u klaargemaakt.

Geschikte momenten voor onze catering

Uw bijeenkomst of evenement laten voorzien van catering kan op allerlei manieren. Bij Catering Adriaens weten we precies hoe we uw speciale gelegenheid moeten aanvullen met de lekkerste gerechten. U beslist zelf uiteraard alles wat er op het menu komt en wij zorgen dat het op tafel komt. Onze catering is dan ook in te zetten op diverse gelegenheden:
– Bedrijfsfeesten
– Bruiloften
– Jubilea
– Familiebijeenkomsten
– Recepties
– Verjaardagen
Alle reden dus om een goede catering in te schakelen. Iedere bijeenkomst en ieder gezelschap is anders en daarom houden wij van een persoonlijke aanpak om te zorgen dat het eten voor u helemaal in orde is. Zo voldoet de catering altijd aan al uw wensen.

Kies uw eigen buffet

Een buffet is een gezellige en eenvoudige manier om iedereen van een goed gevuld bord eten te voorzien met dingen die ze zelf lekker vinden. Maar wat schotelt u uw gasten voor? Daarvoor hebben wij een zeer uitgebreid aanbod in buffetten. Allereerst maakt u de keuze tussen koud of warm of juist voor een combinatie van beiden. Vervolgens kunt u kiezen uit de talloze soorten die we bij u in Tilburg kunnen leveren. U kunt per buffet vinden welke gerechten hierbij worden geserveerd. Zo is er voor ieder wat wils. U houdt zelf altijd de keuze, dus ook binnen ieder buffet kunt u nog keuzes maken tussen gerechten. Dat maakt onze cateringservice zeer veelzijdig en daarmee ook zeer gewild in Tilburg en omgeving.

Bestel uw catering in Tilburg

Het moge duidelijk zijn dat u alle keuze heeft bij Catering Adriaens. Voor iedere gelegenheid en voor ieder gezelschap hebben wij een passend buffet klaarliggen. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van catering en helpen u aan de toegevoegde waarde voor uw feestje. Wilt u meer informatie over een bepaald buffet of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan direct contact op en dan gaan we het regelen!