Buffet Tilburg

Wilt u graag een buffet aanbieden op uw verjaardag, familiebijeenkomst of jubileum in Tilburg? Dan regelt Catering Adriaens een vers en ambachtelijk buffet dat iedereen voorziet van een heerlijke maaltijd. Als catering specialist weten wij precies hoe we u gelegenheid de boost kunnen geven die het verdient. Kies uit de verschillende arrangementen en geniet van al het lekkers!

Speciale gelegenheid

Een buffet is een leuke, gezellige, maar vooral smaakvolle manier om een speciale gelegenheid te vieren. Iedereen kan opscheppen wat hij of zij wilt en het geeft net wat extra’s. Daarom bezorgen wij al jaren op verjaardagen, familiefeesten, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden de lekkerste buffetten en verzorgen we een smakelijk moment voor al uw gasten. U heeft zelf bovendien nergens omkijken naar en weet zeker dat u verse producten op tafel krijgt. Dan kunt u zich bezighouden met het moment zelf, samen met uw gezelschap.

Koude buffetten

Smaken verschillen en daarom willen we bij Catering Adriaens voor ieder wat wils aan kunnen bieden. Een van de mogelijkheden zijn de koude buffetten. Hierbij krijgt u diverse koude gerechten die u kunt serveren aan uw gasten. Wanneer u hiervoor kiest kunt u onder andere rekenen op gevulde eieren, ham met asperges, serranoham met meloen en verse rundercarpaccio. Wilt u deze koude gerechten graag combineren met wat warms dan hebben we ook speciale koud-warm buffetten. Naast deze buffetten hebben we ook nog een luxe koud-warm buffet, een vegetarisch buffet, een mediterraans buffet en een heerlijk dessert buffet om mee af te sluiten.

Warme buffetten

Uiteraard hebben we ook complete warme buffetten. Deze hebben we onderverdeeld in thema’s, gericht op de verschillende keukens. U kunt kiezen uit:
Winters buffet
Mexicaans buffet
Stamppot buffet
Hollands buffet
Zomers buffet
Italiaans buffet
Oosters buffet
Spaans buffet
Vegetarisch buffet
Bekijk per thema welke gerechten geserveerd worden en maak vervolgens u keuze. Ieder thema bevat originele en gewilde gerechten van topkwaliteit. Dankzij de veelzijdigheid van onze buffetten zit er zeker een geschikte variant tussen voor uw speciale gelegenheid in de omgeving van Tilburg.

Dessertbuffet

Als u uw gasten nog wat extra’s aan wilt bieden als afsluiter hebben we ook nog een speciaal dessertbuffet in ons assortiment. We hebben kaasplankjes maar ook overheerlijke zoete desserts, zoals een chocolademousse, of een frisse fruitsalade. Het dessertbuffet kunt u combineren met een van onze andere buffetten voor een compleet diner voor al uw gasten.

Tijd voor een heerlijk buffet

Wilt u iets extra’s op uw bijeenkomst, verjaardag of feest of wilt u er gewoon zeker van zijn dat iedereen lekker te eten krijgt? Dan bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres. Maak uw keuze uit onze verschillende buffetten en geniet samen met uw gezelschap van heerlijke gerechten. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!