Lunch bestellen Goirle

Als lunch en catering specialist in Goirle verzorgen wij graag een compleet verzorgde lunch voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u als particulier of als bedrijf lunch bestellen in Goirle of omgeving? Wij leveren diverse soorten lunches zodat u onbezorgd kunt genieten van de lunch samen met uw vrienden, familie of collega’s. Lunch bestellen in omgeving Goirle doet u bij Catering Adriaens!

Gezamenlijke lunch Goirle

Catering Adriaens staat in Goirle bekend om haar heerlijke en compleet verzorgde lunches. Wij verzorgen diverse soorten lunches voor verjaardagen, feestjes, evenementen of voor het hele gezin! Dus wilt u een lunch organiseren voor 10 of juist voor 500 mensen? Bij ons is het mogelijk! Wij komen de lunch graag bij u brengen in omgeving Goirle.

Lunch voor iedereen

Catering Adriaens denkt aan iedereen! Wij hebben verschillende luncharrangementen, waaronder koude en warme lunches. Voor de liefhebbers van belegde broodjes hebben we een eenvoudig en luxe pakket, waaronder broodjes met heerlijk beleg, zoals gekookte ham, jonge kaas, cervelaat, kipfilet, rundercarpaccio, gerookte zalm, krabsalade en serranoham. Alle arrangementen verschillen van elkaar qua inhoud, prijs, minimale afname en worden met liefde en passie bereid door onze kok. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Service en smaakbeleving

Als catering specialist verzorgen wij met veel liefde, passie, enthousiasme, creativiteit en vakkennis de culinaire invulling voor al uw gelegenheden. Of het nou gaat om een gezellig feestje of een zakelijke lunch in omgeving Goirle, alles is mogelijk bij Catering Adriaens. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van uw lunch!

Lunch bestellen in Goirle?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een heerlijke lunch? Bekijk dan onze lunchmogelijkheden of neem contact op voor meer informatie. Wilt u graag regelmatig zakelijke lunches bestellen in de omgeving Goirle? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Als u speciale dieetwensen heeft, geef dit dan tijdig door. Dan houden wij hier graag rekening mee!