Lunch bestellen Gilze-Rijen

Wilt u graag lunch bestellen in omgeving Gilze-Rijen? Bij Catering Adriaens kunt u terecht voor een uitgebreide en compleet verzorgde lunch, voor zowel grote als kleinere groepen. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in het verzorgen en regelen van luncharrangementen voor groepen. Of u nu een lunch wilt bestellen voor een groep van 10 of juist een groep van 300. Wij bereiden onze heerlijke broodjes met liefde, passie en enthousiasme voor u.

Samen lunchen

In Gilze-Rijen en omgeving verzorgt Catering Adriaens heerlijke en compleet verzorgde lunches. Viert u uw verjaardag, bent u een evenement aan het plannen, geeft u binnenkort een feestje of wilt u uitgebreid lunchen met uw gehele familie? Wij hebben diverse luncharrangementen met voor ieder wat wils. Onze kok bereidt de luncharrangementen op een heerlijke manier, waardoor u en uw vrienden, familieleden en/of collega’s zullen genieten van dit moment.

Luncharrangementen

Wij bereiden onze heerlijke smaakvolle lunches met passie, liefde en enthousiasme. Onze luncharrangementen zijn ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een cateraar in Gilze-Rijen. Ons aanbod luncharrangementen bestaat uit heerlijke bourgondisch lunch, mini broodjes en sandwiches of warme broodjes lunch. Ons arrangement van belegde broodjes en mini broodjes/sandwiches bestaan uit heerlijk beleg waaronder ham, jonge kaas, cervelaat, kipfilet, rundercarpaccio, gerookte zalm, krabsalade, serranoham en romige brie. Het is maar net wat u lekker vindt. Kiest u er toch voor om een heerlijk kopje soep te consumeren? Wij hebben tomatensoep met ballen, groentesoep met ballen, champignonsoep en kippensoep. Uiteraard hebben we ook warme gerechten waaronder pasteitjes met kippenragout, varkensfricandeau in jus met stokbrood, gehaktballetjes in jus met stokboord en gehaktballetjes in satésaus met stokbrood.

Lunch bestellen op maat

Als catering specialist verzorgen wij met veel liefde, passie, enthousiasme, creativiteit en vakkennis de culinaire invulling voor al uw gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar een cateraar in Gilze-Rijen voor uw verjaardag, evenement of feestje, alles is mogelijk bij Catering Adriaens. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u tijdens de lunch met uw gezelschap kunt genieten.

Lunch bestellen Gilze-Rijen?

Wilt u een lunch bestellen in Gilze-Rijen voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard houden wij ook rekening met uw dieetwensen. Geef dit tijdig door aan ons, zodat we hiervoor eventuele alternatieven kunnen aanbieden.