Catering Gilze-Rijen

Bent u op zoek naar een cateraar voor een feestje, jubileum, reünie of een familiebijeenkomst? Zoek dan niet meer verder! Catering Adriaens is de catering in Gilze-Rijen en omgeving! Wij zorgen voor de meest uiteenlopende arrangementen voor u en uw gasten. Op deze manier verzorgen wij met veel liefde, passie en enthousiasme voor heerlijke warme en koude gerechten voor al uw gelegenheden. Uw wensen worden bij ons waargemaakt!

Zorgvuldige catering Gilze-Rijen

Catering Adriaens is als catering specialist van alle gebieden thuis. Wij verzorgen zowel uw koude gerechten als warme gerechten. Daarnaast hebben we verschillende arrangementen waar iedereen van houdt! Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze luncharrangementen, barbecue-arrangementen, buffetten en nog veel meer. Ook leveren wij heerlijke toetjes, waaronder een fruitsalade, crème karamel, chocolademousse en sinaasappelbavarois. Uiteraard kunt u zelf de soorten kiezen. De catering wordt bij ons van A tot Z aangepakt!

Samen genieten van uw catering in Gilze-Rijen

Wilt u samen met een groepje collega’s een cateraar inhuren en genieten van een heerlijke lunch, barbecue, buffet of smakelijke hapjes? Dan biedt Catering Adriaens in Gilze-Rijen de oplossing voor u! Wij leveren voor zowel particulieren als bedrijven heerlijke en complete arrangementen aan, zodat uw georganiseerde feest goed in de smaak gaat vallen. Organiseert u feest voor 20 of 100 personen? Dat is geen enkel probleem bij Catering Adriaens! Het enige wat u hoeft door te geven, is de grootte van de groep, uw arrangementkeuze en verdere wensen die u graag vervult ziet. Wij leveren altijd maatwerk en staan klaar om uw wensen waar te maken!

Catering regelen in Gilze-Rijen

Regel snel uw catering bij Catering Adriaens in Gilze-Rijen en omgeving! Wij pakken al projecten aan met passie, liefde, enthousiasme en creativiteit! Onze arrangementen worden door onze kok vers bereid op de dag zelf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om vragen te stellen over onze arrangementen!