Barbecue Tilburg

Als barbecue en catering specialist in Tilburg verzorgen wij graag een compleet verzorgde barbecue voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren uitsluitend overheerlijk barbecue-gerechten inclusief de benodigde materialen zodat u onbezorgd kunt genieten van een barbecue met uw vrienden, familie en/of collega’s.

Barbecue voor elke gelegenheid!

Catering Adriaens staat in Tilburg bekend om haar heerlijke en compleet verzorgde barbecues. Wij verzorgen bedrijfsbarbecues, maar ook barbecues voor communies, sportverenigingen, verjaardagen of natuurlijk voor het hele gezin! Dus of u nu een barbecue wilt organiseren voor 10 of 500 mensen, bij ons is het mogelijk. Niet alleen in de zomer verzorgen wij een barbecue, denk ook aan een winterbarbecue.

Compleet verzorgde barbecue in Tilburg

Wij bieden u een compleet verzorgde barbecue, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Dit betekent dat we u niet alleen van onze overheerlijke gerechten voorzien, maar ook de benodigde materialen meeleveren. Denk hierbij aan een gasbarbecue, gasfles, borden en bestek, opschepbestek, satésaus inclusief pan en rechaud en een broodmand, -plank en –mes.

Vers en ambachtelijk bereid

Al onze gerechten worden vers en ambachtelijk bereid in onze professionele keuken in Tilburg. Catering Adriaens werkt met ambachtelijke producten en zelfgemaakte marinades en sauzen voor een ultieme smaakbeleving. Het vlees halen we bij de plaatselijke slager die ons uitsluitend voorziet van het beste en meest malse vlees. Al ons vlees wordt gekoeld aangeleverd (in koelboxen) op het tijdstip dat u dat wilt, zodat alles lekker vers en koel blijft tot aan het moment dat u het gaat eten.

Onze barbecue arrangementen

Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk een barbecue organiseren waarbij iedereen allereerst voldoende eten heeft, maar ook dat de mensen met speciale dieetwensen gezellig kunnen mee barbecueën. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment barbecue-arrangementen. Zo hebben wij diverse barbecuemenu’s met vis en vlees, maar ook een vis menu, vegetarisch menu, kindermenu en halalmenu.

Organiseert u binnenkort een barbecue?

Wilt u binnenkort een barbecue organiseren en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij snappen als geen ander wat er allemaal bij het organiseren van een barbecue komt kijken. Met onze hulp is dat zo geregeld! Omdat wij niet alleen voor de producten zorgen, maar ook voor de nodige materialen, is de barbecue in een mum van tijd voorbereid.

Beleef de meest complete barbecue in omgeving Tilburg!

We vergeten het bijna te vermelden, de afwas. Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Heeft u geen zin in de afwas? Dan verzorgen wij dat graag voor u! Wilt u zelf de voordelen ontdekken van het inhuren van een barbecue cateraar in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Korting

Indien u geen gebruik wenst te maken van onze Barbecue geven wij € 0,50 korting per persoon.

Groepskorting

Bij afname van grotere aantallen menu’s brengen wij korting in mindering volgens volgend schema (kindermenu’s niet meegerekend).

Aantal Reductie
25 t/m 50 €0,20
51 t/m 75 €0,40
76 t/m 100 €0,60
101 t/m 125 €0,80
126 t/m 150 €1,00
151 en meer speciale prijs

 

Compleet geleverd met gasbbq, gasfles, bbq tang, borden, bestek, opschepbestek, rechaud, broodmand, plank en mes. Al onze producten worden in koelboxen aangeleverd, zodat alles lekker vers en koel blijft tot aan het moment dat u gaat eten. U hoeft niets af te wassen. Wij rekenen een borg van € 50,00 per barbecue en deze krijgt u terug als wij alles compleet en heel retour hebben. Het lekblad van de bbq dient leeg te zijn van vet. Indien de bbq lekt bij het ophalen, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele vetvlekken op uw terras of in huis.