Barbecue Tilburg

Catering Adriaens is de barbecue- en cateringspecialist in omgeving Tilburg. Wij verzorgen een compleet verzorgde barbecue voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren uitsluitend overheerlijk barbecue-gerechten inclusief de benodigde materialen zodat u onbezorgd kunt genieten van een bbq met uw vrienden, familie en/of collega’s.

U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment aan diverse barbecue-menu’s. Kies hieronder uw favoriet of combineer diverse bbq-menu’s met elkaar. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via info@cateringadriaens.nl of 0135423104

In verband met de huidige situaties zijn onze prijzen onder voorbehoud van prijswijziging.

Onze barbecue menu’s

Heeft u voedselallergieen? Laat het ons weten, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Barbecue voor elke gelegenheid

Catering Adriaens staat in Tilburg bekend om de heerlijke en compleet verzorgde barbecues. Wij verzorgen bedrijfsbarbecues, maar ook bbq’s voor communies, sportverenigingen, verjaardagen of natuurlijk voor het hele gezin! Dus of u nu een bbq wilt organiseren voor 10 of 1500 mensen, bij ons is het mogelijk. Niet alleen in de zomer verzorgen wij een barbecue, denk ook aan een winterbarbecue.

Compleet verzorgde barbecue in Tilburg

Wij bieden u een compleet verzorgde barbecue, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Dit betekent dat we u niet alleen van onze overheerlijke bbq gerechten voorzien, maar ook de benodigde materialen meeleveren.
Denk hierbij aan:

  • gasbarbecue
  • gasfles
  • borden
  • bestek
  • opschepbestek
  • satésaus inclusief pan en rechaud
  • broodmand, -plank en –mes.

Vers en ambachtelijk bereide bbq

Al onze bbq-gerechten worden vers en ambachtelijk bereid in onze professionele keuken in Tilburg. Catering Adriaens werkt met ambachtelijke producten en zelfgemaakte marinades en sauzen voor een ultieme smaakbeleving. Het vlees voor uw bbq halen we bij de plaatselijke slager die ons uitsluitend voorziet van het beste en meest malse vlees. Al ons vlees wordt gekoeld aangeleverd (in koelboxen) op het tijdstip dat u dat wilt, zodat alles lekker vers en koel blijft tot aan het moment dat u het gaat eten.

Onze barbecue arrangementen

Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk een barbecue organiseren waarbij iedereen allereerst voldoende eten heeft, maar ook dat de mensen met speciale dieetwensen gezellig kunnen mee barbecueën.

Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment barbecue-arrangementen:

Organiseert u binnenkort een barbecue?

Wilt u binnenkort een barbecue organiseren en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij snappen als geen ander wat er allemaal bij het organiseren van een bbq komt kijken. Met onze hulp is dat zo geregeld! Omdat wij niet alleen voor de producten zorgen, maar ook voor de nodige materialen, is de barbecue in een mum van tijd voorbereid.

Beleef de meest complete barbecue in omgeving Tilburg!

We vergeten het bijna te vermelden, de afwas. Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Heeft u geen zin in de afwas? Dan verzorgen wij dat graag voor u!

Wilt u zelf de voordelen ontdekken van het inhuren van een barbecue cateraar in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!