Barbecue Tilburg

Catering Adriaens is de barbecue- en cateringspecialist in omgeving Tilburg. Wij bieden compleet verzorgde barbecue pakketten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren uitsluitend overheerlijk barbecue-gerechten inclusief de benodigde materialen zodat u onbezorgd kunt genieten van een BBQ in Tilburg met uw vrienden, familie en/of collega’s. U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment aan diverse barbecue-menu’s, of ga natuurlijk voor uw eigen samenstelling aan gerechten. Ga voor uw favoriet of de mogelijkheid om diverse BBQ-menu’s met elkaar te combineren.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw BBQ in Tilburg? Neem dan gerust contact op via info@cateringadriaens.nl of bel 0135423104

In verband met de huidige situaties zijn onze prijzen onder voorbehoud van prijswijziging.

Bekijk hier onze barbecue menu’s

Heeft u voedselallergieën? Laat het ons weten, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

BBQ Tilburg voor elke gelegenheid

Catering Adriaens staat in Tilburg bekend om de heerlijke en compleet verzorgde barbecues. Wij verzorgen bedrijfsbarbecues, maar ook BBQ’s in Tilburg en omstreken voor communies, sportverenigingen, verjaardagen of natuurlijk voor het hele gezin! Dus of u nu een BBQ wilt organiseren voor 10 of 1500 mensen, bij ons is het mogelijk. Ook kunt u buiten de zomer bij ons terecht voor een verzorgde barbecue, winterbarbecues zijn ook mogelijk!

BBQ-catering-adriaens
barbeque-tilburg-catering
buffet-barbeque-tilburg-catering
catering-barbecue-goirle-rijen

Compleet verzorgde BBQ Tilburg

Wij bieden u een compleet verzorgde barbecue in Tilburg en omstreken, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Dit betekent dat we u niet alleen van onze overheerlijke BBQ-gerechten voorzien, maar ook de benodigde materialen meeleveren.

Denk hierbij aan:

  • Gasbarbecue
  • Gasfles
  • Borden
  • Bestek
  • Opschepbestek
  • Satésaus inclusief pan en rechaud
  • Broodmand, -plank en –mes

 

Vers en ambachtelijk bereide barbecue Tilburg

Al onze BBQ-gerechten worden vers en ambachtelijk bereid in onze professionele keuken in Tilburg. Catering Adriaens werkt met ambachtelijke producten en zelfgemaakte marinades en sauzen voor een ultieme smaakbeleving. Het vlees voor uw BBQ in Tilburg en omgeving halen we bij de plaatselijke slager die ons uitsluitend voorziet van het beste en meest malse vlees. Al ons vlees wordt gekoeld aangeleverd (in koelboxen) op het tijdstip dat u dat wilt, zodat alles lekker vers en koel blijft tot aan het moment dat u het gaat eten.

 

Geniet van onze barbecue arrangementen

Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk een barbecue organiseren waarbij iedereen allereerst voldoende eten heeft, maar ook dat de mensen met speciale dieetwensen gezellig en onbezorgd mee kunnen barbecueën. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment barbecue-arrangementen waar u uit kunt kiezen. Ook is het natuurlijk mogelijk om uw favoriete stukken vlees te bestellen door menu’s te combineren:

Organiseert u binnenkort een BBQ Tilburg?

Wilt u binnenkort een barbecue organiseren en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij snappen als geen ander wat er allemaal bij het organiseren van een BBQ in Tilburg komt kijken. Met onze hulp is dat zo geregeld! Omdat wij niet alleen voor de producten zorgen, maar ook voor de nodige materialen, is de barbecue in een mum van tijd voorbereid.

Beleef de meest complete barbecue in Tilburg en omgeving!

We vergeten het bijna te vermelden, de afwas. Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Heeft u geen zin in de afwas? Dan verzorgen wij dat graag voor u! Zo kunt u nu het eten gezellig bijpraten en uitbuiken met uw gezelschap.

Wilt u zelf de voordelen ontdekken van het inhuren van een barbecue cateraar in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!