Barbecue Goirle

Bent u op zoek naar een cateraar die uw barbecue in Goirle en omgeving regelt? Dan bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres! Als barbecue en catering specialist verzorgen wij u graag een compleet verzorgde barbecue voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de benodigdheden en het eten. Samen barbecueën met familie, vrienden en/of collega’s was nog nooit zo leuk!

Barbecue-arrangementen bij Catering Adriaens

Catering Adriaens houdt rekening met iedereen. Daarom hebben wij verschillende barbecue-arrangementen opgesteld, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijk bereide vleessoorten.

Bekijk hieronder al onze arrangementen:

Barbecue voor elk feestje!

Als catering staan wij in Goirle bekend om onze verzorgde barbecues. Wij verzorgen bedrijfsbarbecues, maar ook barbecues voor andere gelegenheden, zoals een feestje, verjaardagen of voor het hele gezin! Wilt u een barbecue organiseren voor 10 of 200 mensen, bij ons is het allemaal mogelijk! Barbecues worden niet alleen verzorgd in de zomer, maar ook in de winter. Speciaal voor de liefhebbers van barbecue, hebben we ook winterbarbecue.

Totaalpakket barbecue Goirle

Wij bieden u een compleet verzorgde barbecue, zodat u zonder zorgen kunt genieten. Dit is niet alleen het bereiden en leveren van het vlees, maar ook de levering van de benodigde materialen. Denk hierbij aan een gasbarbecue, gasfles, borden en bestek, opschepbestek, broodmand, boordplank en uiteraard een broodmes. Door ons totaalpakket kunt u samen met uw gasten genieten van een onvergetelijk moment!

Bestel snel uw barbecue in Goirle!

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Bestel dan direct uw barbecue-arrangement(en) en geniet van een mooi (en lekker) moment met uw gasten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.