Catering Goirle

Bent u op zoek naar catering voor een feestje, jubileum, verjaardag of familiedag? Dan bent u bij Catering Adriaens in Goirle aan het juiste adres! Als catering specialist bieden wij diverse soorten arrangementen aan. Of u nou een heerlijk barbecuediner wilt samenstellen of juist een buffet, alles is mogelijk bij ons! Naast een buffet of barbecue leveren wij ook lunches. Zo voorzien wij u van een totaalpakket en kunt u samen met uw gasten genieten van een smakelijk moment!

Uw catering in Goirle

Catering Adriaens staat bekend om haar ambachtelijke en vers bereide producten uit eigen keuken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden waargemaakt, zodat u met veel plezier kunt genieten van de catering. Wij houden van een persoonlijke benadering en zijn zeer flexibel ingesteld voor onze klanten. Onze catering heeft voor ieder wat wils. Zo hebben wij koude, maar ook warme gerechten. Uiteraard zijn combinaties ook mogelijk!

Compleet geleverde catering

Als catering specialist voorzien wij uw feestjes, jubilea en evenementen graag met lekkere, culinaire gerechten. Wij bieden heerlijke barbecue-arrangementen aan voor de liefhebbers van heerlijk gekruid, mals vlees. Daarnaast hebben we heerlijke warme en koude buffetten voor u. Ook zijn hier combinaties in te maken, zodat u zowel koude als warme gerechten krijgt. Ook hebben we verschillende, heerlijke desserts voor uw gasten. Wilt u toch gaan voor een lunch? Ook dat is mogelijk bij ons! Wij leveren diverse luncharrangementen, waaronder belegde broodjes, buffetten, warme gerechten en een kopje soep. En dat is heerlijk smullen!

Liefde en passie voor ons werk

Wij bereiden met liefde, passie, creativiteit en enthousiasme de culinaire invulling voor al uw gelegenheden in Goirle en omgeving. Of dit een klein hapje samen met vrienden betreft of een luxe diner waarbij niets mag ontbreken, wij verzorgen het voor u!

Catering in omgeving Goirle

Wij bieden een ruim assortiment, waaronder heerlijke arrangementen om van te smullen! Bent u op zoek naar een cateraar die alles compleet levert en uw wensen centraal stelt? Dan bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder!