Barbecue Gilze-Rijen

Wilt u binnenkort een barbecue organiseren in Gilze-Rijen voor uw vrienden, familie en/of collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Catering Adriaens levert complete barbecuepakketten aan, zodat u samen met uw gasten kunt genieten van een heerlijk barbecue-arrangement. Als catering specialist in barbecue, verzorgen wij complete barbecues voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben diverse barbecue-arrangementen in verschillende prijsklassen. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke barbecue in Gilze-Rijen en omgeving!

Barbecue voor iedereen!

Catering Adriaens staat in Gilze-Rijen en omgeving bekend om haar heerlijke en compleet verzorgde barbecues. Wij verzorgen bedrijfsbarbecues, maar ook barbecues voor feestjes, verjaardagen en het hele gezin. Dus wilt u een barbecue organiseren voor 20 of 200 mensen, bij ons is het mogelijk!

Compleet verzorgde barbecue Gilze-Rijen

Wilt u tijdens uw eigen verjaardag geen zorgen maken over benodigde materialen voor uw barbecue? Dan biedt Catering Adriaens de ideale oplossing voor u! Onze barbecues worden compleet geleverd bij u op locatie. Denk hierbij aan een gasbarbecue, gasfles, borden en bestek, opschepbestek, pan en broodmand, -plank en uiteraard een mes. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw barbecue.

Barbecue-arrangementen Gilze-Rijen

Geeft u een groot feest? Dan is het handig om rekening te houden met de verschillende wensen van uw gasten. U wilt natuurlijk een complete barbecue organiseren, waarbij iedereen voldoende eten heeft en gezellig mee kan barbecueën. Daarom bieden wij een uitgebreid barbecue-arrangement aan. Genieten doet u met Catering Adriaens!

Complete barbecue organiseren in Gilze-Rijen?

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Bestel dan direct uw barbecue-arrangement(en) en geniet van een heerlijk moment met uw gasten. Heeft u nog andere dieetwensen? Deze vernemen wij ook graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!