Barbecue specialist Tilburg

Als barbecue specialist in Tilburg voorzien we u graag van een complete barbecue. Een barbecue organiseren lijkt zo makkelijk, maar stiekem komt er een hoop tijd en werk bij kijken. Daarnaast moet u ook niet vergeten om te voldoen aan alle dieetwensen van uw gasten. Heeft u die tijd niet en kunt u wel wat hulp gebruiken? Schakel dan een barbecue specialist in voor het verzorgen van een barbecue bij u thuis of op locatie!

De barbecue specialist in Tilburg

Catering Adriaens beschikt over jarenlange ervaring en kennis betref barbecue. We weten als geen ander waar we het beste vlees en vis kunnen krijgen, welke marinades de smaak van het vlees en vis versterken en welke sauzen onze overheerlijke gerechten compleet maken. Maak het uzelf gemakkelijk en laat onze compleet verzorgde barbecue bij u thuis bezorgen.

Ontspannen een barbecue organiseren

Als barbecue specialist regelen wij uw barbecue van A tot Z. Dit houdt in dat we u voorzien van vlees, vis, salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter en satésaus, maar ook van een barbecue, borden, bestek en andere benodigdheden. Wat betekent dit voor u? U hoeft geen uren in de keuken te staan zwoegen voor de voorbereidingen en u hoeft geen boodschappen te doen. Dat betekent dat u niet hoeft te sjouwen met al die zware boodschappen en een lange rij voor de kassa kunt vermijden.

Extra service als barbecue specialist

Om uw barbecue nog completer te maken, komen we het eten en de benodigde materialen bij u thuis in omgeving Tilburg bezorgen en na afloop weer ophalen. Organiseert u een bedrijfsbarbecue? Dan verzorgen onze koks alles voor u op locatie. Zo kunt u echt relaxt en ontspannen genieten van de barbecue en u richten op uw gasten.

Wilt u een barbecue specialist inhuren?

Heeft u interesse in het inschakelen van de hulp van de barbecue specialist in Tilburg? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons ruim assortiment aan barbecue arrangementen.