BBQ cateraar van Tilburg!

Voor een BBQ bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en heerlijke producten zijn wij de BBQ- en catering specialist van Tilburg en omgeving. Wij verzorgen graag voor u en uw gezelschap een complete barbecue inclusief alle benodigdheden. Uiteraard komen we deze dan ook graag bij u thuisbrengen en nadien weer ophalen.

Wilt u een barbecue organiseren voor uw familie, een personeelsuitje of voor op de sportclub? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Catering Adriaens verzorgt uw complete BBQ in Tilburg, Oisterwijk, Dongen, Udenhout, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving. Wij bieden verschillende soorten pakketten aan, waardoor er altijd iets bij zit wat bij uw gezelschap past.

BBQ cateraar van Tilburg

Catering Adriaens werkt met ambachtelijk producten en zelfgemaakte marinades en sauzen voor een ultieme smaakbeleving. Wij staan voor hoogwaardige culinaire producten met uitstekende service. Onze pakketten en buffetten zijn altijd inclusief alle benodigdheden om de lekkernijen te presenteren en klaar te maken. Onze barbecues zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te bedienen.

Gaat u binnenkort een barbecue organiseren? Wij ontzorgen u graag in het verzorgen van de barbecue, voor zowel kleine als grote groepen. Al onze producten worden uiteraard vers geleverd en we zorgen voor een mooie presentatie.

Op zoek naar een compleet verzorgde BBQ?

Bent u nog op zoek naar een BBQ cateraar in Tilburg en omgeving? Neem dan gerust even contact op, wij vertellen u graag de mogelijkheden!