Bedrijfsbarbecue

Bent u op zoek naar een BBQ Catering voor een bedrijfsdiner? Dan bent u bij Catering Adriaens aan het juiste adres! Wij zorgen ook voor een bedrijfsbarbecue op locatie. Zo kunt u met het hele team genieten van een uitgebreid barbecuemenu!

Barbecuearrangement

Wilt u een barbecue organiseren voor 10 of juist voor 500 personen? Dan kunt u bij Catering Adriaens uitstekend terecht! Onze koks verzorgen alles op locatie voor u. Al onze producten worden vers in onze eigen keuken bereid. Wij werken met ambachtelijke producten en hebben heerlijke zelfgemaakte sauzen en marinades aan iedere menu toegevoegd voor de ultieme smaakbeleving.

Heerlijke bedrijfsbarbecue

Wij bereiden dagelijks heerlijke BBQ-arrangementen voor zowel kleine als grote groepen. U kunt het uw bedrijfsbarbecue helemaal aan ons overlaten! Wij zorgen voor een complete BBQ-set met een gas BBQ, gasfles, BBQ-tang, borden, bestek, opschepbestek, broodmand, plank en mes. Al onze producten worden in koelboxen geleverd om de versheid te behouden. Daarnaast hoeft u niets af te wassen als u dit niet wilt! Dit regelen wij dan voor u.

Groepskorting

Bij een afname van grotere aantallen menu’s, komt u in aanmerking voor de groepskorting. Bent u benieuwd of de groepskorting bij uw etentje van toepassing is? Bekijk dan online onze kortingslijst of neem contact met ons op voor meer informatie over uw barbecuediner.

Bedrijfsbarbecue organisatie

Wilt u binnenkort een barbecue organiseren? Neem dan gerust contact op, zodat wij u verder kunnen helpen met de organisatie van uw bedrijfsbarbecue!

Winterbarbecue Tilburg