Hapjes Goirle

Bent u op zoek naar een cateraar die hapjes verzorgd voor uw gelegenheid in Goirle? Bij Catering Adriaens serveren we heerlijke, vers bereide hapjes waarbij de smaakbeleving centraal staat. Al onze ambachtelijke producten komen uit eigen keuken. Als catering specialist verzorgen wij verschillende diensten voor u, waaronder lunches, hapjes, buffetten en barbecues. Door onze jarenlange kennis en ervaring, zijn wij flexibel ingesteld en verrichten wij alle wensen van onze klanten op de juiste manier.

Heerlijke hapjes voor groepen in omgeving Goirle

Catering Adriaens zorgt voor heerlijke hapjes voor alle gelegenheden. Of u nou een feestje organiseert, een verjaardag viert of een binnenkort een bedrijfsfeest hebt, wij regelen alles van A tot Z voor u. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor hun catering en hapjes in Goirle en omgeving. U kunt bij Catering Adriaens terecht voor heerlijke koude en warme hapjes voor bij de borrel, maar ook voor een compleet buffet of voortreffelijke amuses. Waar wacht u nog op?

Soorten hapjes Goirle

Wij bieden drie soorten pakketten aan betreffende hapjes. Wij hebben een hapjesschaal, luxe hapjesschaal en een amuselepel. Onze hapjesschaal bestaat uit 40 hapjes, waaronder broodjes met rundercarpaccio en parmezaanse kaas, gerookte zalm met cocktailsaus, roggebrood met brie en honing, filet american met rode ui en bieslook, gerookte forel met kruidendressing en nog veel meer. Onze luxe hapjesschaal bestaat uit 31 hapjes, waaronder glaasjes met cocktail van gerookte kip, glaasjes met krabcocktail, glaasjes met een cocktail van Hollandse garnalen met stukjes sinaasappel en nog veel meer. Ook verzorgen wij amuselepels op een schaal met 20 stuks. Deze bestaan uit rundercarpaccio met parmezaanse kaas en geroosterde pitjes, gerookte zalm met kappertjes en augurk, mousse van gerookte paling en tuinkruiden en tot slot gerookte kip met een crème van kerrie en ananas. Dat klinkt toch heerlijk?

Service en maatwerk

Wij verzorgen als catering specialist met veel liefde, enthousiasme en passie de culinaire invulling voor al uw gelegenheden. U geeft uw wensen door en wij vervullen dit. Door onze flexibiliteit en persoonlijkheid, regelen wij alles op een snelle en juiste manier. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van heerlijke hapjes en een goed gesprek met uw gasten.

Hapjes Goirle bestellen?

Wilt u graag hapjes in Goirle bestellen voor een gelegenheid? Stop dan met uw zoektocht! Catering Adriaens is de catering specialist in Goirle en omgeving. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard houden wij ook rekening met uw dieetwensen. Geef dit tijdig door, zodat wij ook eventuele alternatieven kunnen aanbieden.