Winterbarbecue in omgeving Tilburg

Als cateringspecialist in Tilburg regelen wij uw barbecuearrangement, zodat u ook in de wintermaanden kunt genieten van een heerlijk diner. Barbecueën in de winter is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Barbecueën zonder zorgen

Bent u op zoek naar een BBQ Catering in Tilburg? Bij Catering Adriaens bent u aan het juiste adres! Onze koks komen langs om alles vers voor u te bereiden. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt barbecueën zonder boodschappen te doen en taakverdelingen te maken. Wilt u morgen barbecueën, maar heeft u de benodigdheden hier niet voor? Geen zorgen! Wij regelen alles tot in het kleinste detail, zodat uw diner naar wens verloopt. Van barbecuetangen, bestek en borden tot aan het barbecueapparatuur zelf.

Barbecuemenu’s in de winter

Wij bieden verschillende arrangementen en menu’s aan, waardoor u eenvoudig rekening kunt houden met de wensen van uw vrienden of familie. Of u nou wilt barbecueën met 10 of 100 personen, wij bereiden alles vers voor u. Onze BBQ-arrangementen verschillen van budgetmenu’s tot aan een halalmenu. Bekijk alvast onze BBQ-arrangementen online, zodat u een beeld heeft van onze mogelijkheden.

BBQ Catering Tilburg

Wilt u één van onze barbecuemenu’s bestellen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Winterbarbecue Tilburg