Zakelijke kerstcatering in omgeving Tilburg

Organiseert u binnenkort een kerstborrel, wilt u een kerstdiner houden voor uw collega’s op locatie of bent u de nieuwjaarsreceptie al aan het plannen? Dan helpen wij u graag bij het verzorgen van de hapjes of gerechten die zeker bij uw collega’s in de smaak zullen vallen. Bij Catering Adriaens in Tilburg bieden wij u een ruim kerstassortiment aan!

Zakelijke kerstcatering in omgeving Tilburg

Catering op locatie

Wij verzorgen graag een compleet kerstdiner voor u op locatie. Al vanaf € 22,50 per persoon kunt u heerlijk genieten van versbereide en ambachtelijke gerechten tijdens het kerstdiner. Uiteraard komen we het diner bij u op locatie brengen en de dag daarna de overgebleven spullen, zoals schalen, weer ophalen. Zo hoeft u in ieder geval niet naar het eten om te kijken, dat zit goed. Daarnaast hebben we bij Catering Adriaens ook een uitgebreid assortiment Hors-d’oeuvres. Dat is ideaal voor tijdens een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op!

Kerstcatering voor bedrijven

Met veel plezier en met onze passie voor lekker eten bereiden wij elke dag verse en ambachtelijke gerechten. In omgeving Tilburg zorgen wij voor de culinaire invulling voor alle gelegenheden, ook tijdens de kerstdagen, een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Of het nu gaat om 10 of 200 personen, wij verzorgen graag de hapjes of gerechten voor u. Wij zijn een kleinschalig, maar kundig en flexibel bedrijf. Bij ons staat persoonlijke service hoog in het vaandel, blijven we altijd dicht bij de wensen van onze klanten en kunnen we snel schakelen.

Zakelijke catering in omgeving Tilburg

Wilt u graag verzorgde hapjes of gerechten tijdens een kerstborrel, kerstdiner of nieuwjaarsreceptie? Wij staan altijd voor u klaar als het gaat om zakelijke catering in Tilburg en omgeving. Maak uw collega’s of medewerkers blij en neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen kunt u uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen, wij helpen u graag verder!