Catering tijdens kerst

Het is alweer begin december en de gezellige kerstdagen komen er weer aan. Bent u nog op zoek naar een cateraar die uw kerstdiner verzorgt? Bij Catering Adriaens bent u dan aan het juiste adres! Heeft u geen zin om urenlang in de keuken te staan, maar wilt u wel genieten van heerlijk en vers bereid eten tijdens de kerstdagen? Wij bieden u diverse kerstmenu’s aan voor een geweldig kerstdiner!

Een kerstdiner bestellen voor thuis

Catering tijdens kerstHeeft u geen zin in gestress voor en tijdens de kerstdagen omdat u moet koken? Doe het dan dit jaar eens anders en zorg dat u ultiem kunt genieten van de kerstdagen samen met uw familie of vrienden. U kunt natuurlijk in een restaurant gaan eten, maar vaak is het zo vol en gaat alles zo snel dat u binnen twee uur weer buiten staat. Wij zorgen ervoor dat u én heerlijk kunt genieten van versbereid eten én lekker lang kunt tafelen met uw familie, zonder stress. U heeft helemaal geen werk meer aan boodschappen doen, de voorbereidingen en u hoeft tijdens deze avonden niet steeds naar de keuken te gaan om op het eten te letten.

Kerstcatering voor thuis

Voor de kerst bieden wij diverse mogelijkheden betreft de catering. Zo hebben we Hors D`oeuvre of Luxe Hors D`oeuvre voor de feestdagen. Met dit arrangement kunt u samen met uw gezelschap heerlijk genieten van diverse hapjes. Maar daarnaast hebben we ook een viergangenmenu of u kunt bij ons de voorgerechten, hoofdgerechten of nagerechten los bestellen. Zo kunt u zelf uw diner samenstellen of juist voor een compleet kerstdiner gaan. De keuze is aan u!

Kwaliteit met kerst

Net als de rest van het jaar bieden wij uitstekende kwaliteit aan. Wij maken alles zelf en de gerechten worden ambachtelijk en vers bereid, zodat u kunt genieten van de meest heerlijke gerechten tijdens kerst.

Interesse in catering tijdens de kerst?

Voor meer informatie of het bestellen van een kerstdiner kunt altijd contact met ons opnemen. Heeft u of uw gasten te maken met een voedselallergie? Laat dat dan altijd weten, dan houden we daar rekening mee en passen we eventueel gerechten aan.